Omul se mai ceartă cu Dumnezeu, îl neagă, îl reneagă, îl învinovățește, este supărat pe el. Spiritul, dacă apuci să îi simți o fracțiune de secundă perspectiva, este plin de adorație și dragoste nemărginită și smerenie pentru Tatăl Ceresc.

🇩🇪

Der Mensch schimpft manschmal mit Gott. Klagt Ihn an, verneint Ihn, ist auf Ihm sauer oder gibt Ihm die Schluld für alles mögliche. Wenn man aber, auch nur für eine Sekunde, die Perspektive des Geistes wahrnimmt, sieht mann das Spirit voller Bewunderung und unendliche Liebe und Demut gegenüber vom Himmlischen Vatter, ist.

7 Gedanken zu “

 1. Aș spune că se simte influența lui Tolle.
  Pe de altă parte, negarea este văzută de însuși Iisus. Să nu uităm cum îl avertizează pe Petru că, până la ivirea zorilor, se va lepăda de El de trei ori (la cina cea de taină, dacă nu mă înșel).
  Deci negarea și revolta împotriva Lui sunt omenești și de noi depinde să le ținem departe, pe cât posibil.

  Gefällt mir

  1. Este aproape imposibil să nu îl negi. Este foarte greu să rămâi senin și în încredere când orbirea este profundă și viața uneori, destul de des, are în program provocări mari. Chiar și Isus l-a întrebat pe Dumnezeu, în grea suferință fiind: Tată, de ce m-ai părăsit ?.“

   Gefällt mir

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s